Predstavitev

pokopališče
Ste v zadregi, kako napisati ter oblikovati pogrebni govor?
Potrebujete nekoga, ki bi žalni nagovor na pogrebu ali spominski slovesnosti tudi prebral?

Ste izbrani, da v imenu sodelavcev ali drugih spregovorite na žalni seji?

Izognite se nepotrebnim skrbem in neprijetnim zadregam. Pokličite in dogovorili se bomo za kakovostno in primerno besedilo.

V vašem imenu napišemo in po potrebi preberemo pogrebni govor na pogrebnem obredu ali spominski slovesnosti.


Morda ste ravnokar izvedeli pretresljivo novico o izgubi znanca, prijatelja ali sorodnika in bi želeli  izraziti svojcem več kot le: »iskreno sožalje…« ?
Ne veste kaj napisati v sožalno vizitko oziroma v žalni telegram?

Želite sporočiti vest o smrti družinskega člana, sodelavca oziroma prijatelja v osmrtnici? Z mediji je dogovarjanje hitrejše, če imate besedilo že pripravljeno.

Vas čaka še naročilo žalnega cvetja? Ste se odločili za zavitek žalnih sveč? V cvetličarni vas bodo vprašali, kakšen napis želite na žalnem traku. Za vas smo pripravili nekaj primerov.

zivljenje

.

zivljenje


... in ni smrti brez življenja!


... smrt poglablja življenje!

 

Življenje je nekaj čudovitega. Naše življenje je pisana paleta premnogih lepih dogodkov, izkušenj in spoznanj. Tudi premnogih praznovanj, slavljenj, obletnic, katerih se vsi razveselimo in ob katerih se veselimo druženja s svojimi sorodniki, prijatelji in znanci.

 

Naj vas povabilo za krstnega botra ne odvrne od veselja samo zato, ker ste v zadregi, kako napisati External link opens in new tab or windowkrstni govor. Morda pa se pripravljate na slovesnost External link opens in new tab or windowsvete birme ali External link opens in new tab or windowprvega svetega obhajila in bi varovancu želeli v nagovoru sporočiti lepo misel in podeliti moder nauk? Ste izbrani, da v imenu staršev oz botrov spregovorite nekaj besed ob koncu slovesnosti?

 

Ne veste kako sestaviti krstno čestitko ali krstne želje? Vam povzroča  težavo, kaj napisati v čestitko birmancu in kaj v čestitko prvoobhajencu?

 

Ste povabljeni na poročni obred v vlogi priče in se spopadate s težavo, kako napisati External link opens in new tab or windowporočni govor? Poročni govor pomagamo sestaviti tudi mladoporočencema ali njunim staršem.

 

Morda praznujete v družini  srebrno ali celo zlato poroko? Želite pripraviti staršem ali prijateljem  External link opens in new tab or windowgovor za obletnico poroke?

Potrebujete pomoč pri sestavi govora na slovesnosti?


Morda praznujete rojstni dan in ste za praznovanje okrogle obletnice organizirali vse glede zabave le še External link opens in new tab or windowpozdravni govor vam dela težave. ali pa bi se radi le External link opens in new tab or windowzahvalili in svojemu srcu dragim osebam povedali kaj lepega.


Ali se približuje dan vaše upokojitve ali upokojitve sodelavca? V vašem imenu pripravimo External link opens in new tab or windowpozdravni govor ali   zahvalni govor.  

 

Za razna društva, skupnosti, organizacije, podjetja napišemo besedila za vse vrste govorov, ki so potrebni ob različnih priložnostih, da se slovesnosti začnejo s pravo besedo...Radi vam pomagamo.


Sprejmemo vas na številkah:  031 / 822-884 ali 040 / 560-586žalni govori