Kako lahko naročite?

 
narocilo-pogrebnega-govora
Pogrebni govor lahko naročite preko mobilnega telefona,
na številkah 040/560 586 ali 031/822 884, vsak dan v tednu, tudi med vikendom.
 
Dodatne informacije, ki jih bomo potrebovali ob naročilu pogrebnega govora:
  • ime in priimek pokojnega,
  • kraj in ura pogreba, vežica,
  • izbrana oblika pogrebnega govora,
  • kratek opis pokojnika,
  • neformalna fotografija, s katere se zazna življenjska moč, ki je oblikovala pokojno osebo.


Lahko se dogovorimo tudi za sestanek. Na sestanku oziroma na intervjuju se bomo pogovarjali o življenju pokojnika. Morda se boste uspeli spomniti, kakšnega prav posebnega dogodka.  Zelo nam bo v pomoč, če boste pripravili neformalno fotografijo, na kateri se začuti življenjska moč, ki je oblikovala pokojno osebo. 

Na izbiro vam ponudimo različne oblike pogrebnega govora.
Izbirate lahko med:Pomoč pri organizaciji protokolaKakor je edinstvena oseba, od katere poteka slovo, tako je edinstven tudi potek slovesa.

Pomagamo vam izbrati skupino glasov, primerne pesmi, všečen inštrument, pravo barvo rož, izbrati verz za žalno knjigo, pripraviti zahvalo, ... 

V primeru, ko je naročnik spominskega oziroma pogrebnega govora podjetje, vas prosimo za uradno naročilnico. Izpolnjeno naročilnico z dogovorjenimi podatki nam pošljete po pošti.

 

Naročilnico izpolni podjetje

Ime in priimek*
Podjetje*
E-pošta*
Telefon*
Naslov*
Kako vam lahko pomagamo?

*polja so obvezna
 

 

 

Po vaši izbiri je naša naloga in skrb pripraviti sočuten nagovor, da bo pogrebna slovesnost opravljena dostojno in z ljubeznijo.

 

 

V KOLIKŠNEM ČASU VAM PRIPRAVIMO POGREBNI GOVOR?

 

Običajna hitrost je 24 ur ali prej. Praksa nam nalaga, da govor še enkrat, skupaj pregledamo in preverimo vse informacije o pokojni osebi in o pogrebu.

 

Ko je govor pripravljen in z vaše strani odobren, ga lahko prevzamete ali pa potrdite predstavitev na pogrebu oziroma spominski slovesnosti.

 

Zavedamo se, da je hitrost izredno pomembna, zlasti v poslovnem svetu. V takih primerih se lahko dogovorimo za nujni govor, pri katerem je hitrost priprave prilagojena dogovoru.

 

 

 

Opombe:

 

Naročilo do 12. ure štejemo kot naročilo, ki smo ga prejeli v tem dnevu.


V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov vam zagotavljamo varovanje zasebnosti in tajnosti vaših osebnih podatkov. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.